Stimați colegi, având în vedere îngrijorarea cu privire la Coronavirus (COVID-19), lucrăm îndeaproape cu autoritățile de sănătate publică pentru a oferi cele mai eficiente îndrumări despre cum să vă protejați pe voi și pe ceilalți.

Vă sfătuim să urmați aceste recomandări:

  • DACĂ VĂ SIMȚIȚI RĂU, STAȚI ACASĂ – Dacă simțiți o ușoară stare de rău, simptome respiratorii sau aveți febră (38 C sau mai mare), stați acasă și izolați-vă de ceilalți. Dacă simptomele se agravează contactați medicul apelând serviciul de urgență 112.
  • SPĂLAȚI-VĂ FRECVENT MÂINILE – Spălați-vă mâinile cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, sau folosiți un produs de igienizare pe bază de alcool cu cel puțin 60% alcool pentru a vă dezinfecta mâinile. Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate.
  • ACOPERIȚI-VĂ GURA CÂND TUȘIȚI SAU STRĂNUTAȚI – Utilizați șervețele de unică folosință, pentru a acoperi tusea sau strănutul și aruncați-le imediat după asta, apoi spălați mâinile.
  • CURĂȚAȚI ȘI DEZINFECTAȚI AUTOVEHICULUL DVS. – Acordați o atenție specială suprafețelor cu care dvs. și pasagerii intrați în contact frecvent.

Ca întotdeauna, dacă vă simțiți inconfortabil să transportați un pasager din motive de siguranță, puteți alege să nu acceptați sau să anulați călătoria. Cu toate acestea, este absolut împotriva politicii itaxi să discrimineze pe oricine. Astfel, în cazul în care din motive de siguranță alegeți să refuzați îndeplinirea călătoriei, trebuie să ajutați clientul să găsească o altă mașină prin intermediul aplicației itaxi sau apelând numerele scurte: 14222, 14999, 14428, sau orice altă companie parteneră itaxi.

Pentru întrebări sau informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul: +373 676 35 999

Vă dorim multă sănătate!