Zi de zi, itaxi oferă serviciile sale nu doar utilizatorilor noi dar și clienților corporativi, cei care au grijă ca angajații lor să ajungă în siguranță acasă sau la lucru. Serviciul corporate la itaxi poate ușura viața unei companii, oferind mai multe facilități.

”Primul beneficiu este că angajații companiei călătoresc în siguranță, rapid și convenabil, de la lucru sau acasă, indiferent de oră. Al doilea beneficiu este că angajații achită cursele fără numerar, prin intermediul unui card QR.” – Cristina BOIARSCHI, Manager Clienți Corporate itaxi

Cu acest serviciu, angajații sau clienții firmei nu vor mai avea nevoie de bani în numerar pentru a putea achita cursa, iar angajatorul va putea monitoriza toate detaliile despre călătoriile acestora oricând va dori.

“Economisiți timp. Primiți un raport detaliat despre cursele sau sumele cheltuite la sfârșit de luna sau la cerere. Dețineți control. Puteți gestiona si verifica cursele angajaților intr-un singur loc.” Cristina BOIARSCHI, Manager Clienți Corporate itaxi

Iar cu ajutorul Pachetelor Corporative cu Coduri Promo, companiile pot oferi clienților sau partenerilor, curse cu taxiul la preț redus sau chiar gratuite.

“În afară de contracte corporate la itaxi, avem soluții pentru programe speciale de marketing. De exemplu, comandați un taxi pentru clienții sau partenerii dumneavoastră, sporindu-vă reputația prin intermediul unui cod promotional în aplicația noastră.” Cristina BOIARSCHI, Manager Clienți Corporate itaxi

Timp de 10 ani, itaxi a căpătat încrederea companiilor mari din domeniul bancar, hotelier, comercial și non-comercial. itaxi este partenerul tău de încredere.

Contactaţi-ne la corporate@itaxi.md sau 0684 14002 pentru detalii, inclusiv vă voi explica procesul simplu de contractare, astfel că doar în 2 zile angajații dvs. vor putea deja călători sigur şi rapid.

Sursa: protv.md